Η ΑΕΚ περιμένει το προσεχές διάστημα κάτι... ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Στράτο Σβάρνα.

Η ΑΕΚ περιμένει το προσεχές διάστημα κάτι... ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Στράτο Σβάρνα - Τι συμβαίνει με τον Ελληνα στόπερ

Η ΑΕΚ περιμένει το προσεχές διάστημα κάτι… ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Στράτο Σβάρνα.

Ο Στράτος Σβάρνας είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες της ΑΕΚ που την τελευταία διετία έχει εξελιχθεί. Δίχως αυτό όμως να σημαίνει ότι είναι στο επίπεδο που απαιτούν οι ανάγκες της Ενωσης, ενώ και ο ίδιος μπορεί να λέει ότι έχει πετύχει κακές χρονιές για την άμυνα της ΑΕΚ συνολικά.

Ωστόσο, ο Σβάρνας προ καιρού άλλαξε μάνατζερ. Πήγε στον Βιτζέντζο Καβαλιέρε που εκπροσωπεί τον Μάρκο Λιβάια και γνωρίζουν άπαντες στην ΑΕΚ ότι έχει καλές… άκρες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες προς την Ενωση έχει μεταφερθεί το έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ και δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να έρθει καλή πρόταση για τον Σβάρνα που δεσμεύεται με την ΑΕΚ μέχρι το 2025. O ίδιος στα 24 του μπορεί να θεωρεί ότι είναι μία καλή ευκαιρία να φύγει στο εξωτερικό, καθότι είναι και ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ και στην ΑΕΚ δεν θα του… έκοβαν το δρόμο αρκεί να ερχόταν μία καλή οικονομική πρόταση για την πώληση του.

Το μειονέκτημα για τον Σβάρνα είναι ότι αυτή την περίοδο είναι τραυματίας και αναμένεται να είναι έτοιμος τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου. Και αυτό ίσως παίξει κάποιον ρόλο. Πάντως, η ΑΕΚ πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε πιθανή εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ: Οι κρίσιμες επαφές για Αραούχο και Εντσάμ

ΑΕΚ: Ο μεταγραφικός στόχος της μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας

ΑΕΚ: Συνεχίζουν να γράφουν στη Γαλλία για Λε Ταλέκ