ΑΕΚ

Τα «σπρώχνει» η ΑΕΚ για μεσοεπιθετικό – Αυτόν ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ θέλει έναν πολύ καλό μεσοεπιθετικό και ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται ότι έχει βρει τον εκλεκτό του.

Τα «σπρώχνει» η ΑΕΚ για μεσοεπιθετικό – Αυτόν ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έτοιμη για μία πολύ ποιοτική κίνηση φαίνεται ότι είναι η ΑΕΚ, με την πρωταθλήτρια της Super League 1, να θέλει έναν μεσοεπιθετικό που θα κάνει τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, αυτός φαίνεται ότι είναι ο Ροδόλφο Πιζάρο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Δικέφαλος Αετός».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρονται, ο παίκτης ήταν ξεκάθαρη εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, που θέλει να κάνει ακόμα μία ηχηρή κίνηση, μετά την παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα στην Ένωση.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει συνεργαστεί με τον Αργεντινό τεχνικό και στο πέρασμα του στην Τσίβας και τον ξέρει πάρα πολύ καλά.

Έτσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μία ξεκάθαρη άποψη για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Μιλάμε για ένα επιθετικό… εργαλείο, αφού μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στα άκρα και στην δυάδα της κορυφής ως ελεύθερος επιθετικός.

Τη φετινή σεζόν, που αγωνίζεται στην Αμερική, έχει 14 συμμετοχές (12 στο MLS) με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, ωστόσο οι αλλαγές στην ομάδα και φυσικά ο ερχομός του Λιονέλ Μέσι αλλάζουν τα πάντα.

Η ΑΕΚ λοιπόν μπαίνει δυνατά στο κόλπο την απόκτησης του, αφού ικανοποιεί όλες τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο Ματίας Αλμέιδα.

Exit mobile version