ΑΕΚ

Τετ- α- τετ Λυμπερόπουλου – Μπεγκιριστάιν

Μια πολύ σημαντική συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης με τον αθλητικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έπειτα από την επίσκεψή του στη Βαρκελώνη και τον διάλογο με σημαντικές προσωπικότητες της Μπαρτσελόνα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον Αθλητικό Διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.’

Όπως ενημέρωσε με φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο “Λύμπε” βρέθηκε στα ενδότερα της αγγλικής ομάδας, όπου μίλησε για διάφορα θέματα (οργάνωσης ποδοσφαιρικού τμήματος, σκάουτινγκ, υποδομών, ακαδημιών κλπ) με τον Μπεγκιριστάιν, στο γραφείο του δεύτερου και ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό.

«Πάντα μαθαίνεις όταν βρίσκεσαι και μιλάς με ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη» αναφέρει στο σχόλιο του ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, που μόνο τις τελευταίες 30 ημέρες έχει κάνει δύο σημαντικά ραντεβού με σπουδαίες προσωπικότητες – στελέχη της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ, έχει συνεργαστεί και σε θέματα της πρώτης ομάδας με τον Μπεγκιριστάιν, κατά τη διάρκεια του δανεισμού από τους “πολίτες” του Μπρούνο Ζουκουλίνι, τη σεζόν 2015-2016.

 

Exit mobile version