ΑΕΚ

Θα προσφύγει στο CAS η ΑΕΚ

Η απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, είναι κάτι που φαίνεται να εκτροχιάζει την ομάδα από την πορεία προς την κορυφή, καθώς με -6 από την κορυφή, τα πράγματα δυσκολεύουν. Παρόλα αυτά, στην “Ενωση”, όπως υποστήριζαν οι άνθρωποι της, δεν θα μείνουν στην τιμωρία, αλλά θ ασκήσουν το νομικό τους...

Η απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, είναι κάτι που φαίνεται να εκτροχιάζει την ομάδα από την πορεία προς την κορυφή, καθώς με -6 από την κορυφή, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Παρόλα αυτά, στην “Ενωση”, όπως υποστήριζαν οι άνθρωποι της, δεν θα μείνουν στην τιμωρία, αλλά θ ασκήσουν το νομικό τους δικαίωμα για να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα προσφύγει στο CAS, την διεθνή Ανώτατη Αρχή ευελεπιστώντας πως εκεί θα δικαιωθεί.

Ανανέωση χορηγίας για την ΑΕΚ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ