ΑΕΚ

«Θέλει Αραούχο πίσω η ΑΕΚ, ακόμη και με πώληση Λιβάια!»

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο διακαής πόθος όλων στην ΑΕΚ, μιας και ο Εζεκίελ Πόνσε πολύ δύσκολα πια θα ξαναφορέσει την φανέλα της

ΑΕΚ για Αραούχο: Δεν υπάρχει σε εξέλιξη διαπραγμάτευση
ΑΕΚ για Αραούχο: Δεν υπάρχει σε εξέλιξη διαπραγμάτευση
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο διακαής πόθος όλων στην ΑΕΚ, μιας και ο Εζεκίελ Πόνσε πολύ δύσκολα πια θα ξαναφορέσει την φανέλα της.

Η Ενωση θέλει σέντερ φορ για την επόμενη σεζόν. Με τον Πόνσε να μην… ψήνεται να φορέσει ξανά την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο μεγάλος στόχος. Η Λας Πάλμας πάει από το κακό στο χειρότερο στην Σεγκούντα Ντιβισιόν. Βρίσκεται πια στην 13η θέση, με τον παίκτη να προβληματίζεται για το μέλλον του εκεί. Και η ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τιμόνι, σε ένα περιβάλλον που έχει έρθει ήδη δύο φορές είναι κάτι που θα ήθελε πολύ.

Σύμφωνα με αναρτήσεις του ρεπόρτερ, Μοϊσές Ροντρίγκεθ, στο Twitter, η AEK επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού. Τόσο που θα ήταν διατεθειμένη, αν χρειαζόταν, να πουλήσει ακόμα και τον Μάρκο Λιβάια για να έχει έσοδα.

«Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αραούχο είναι πολύ αληθινό. Το πρόβλημα είναι ότι η ελληνική ομάδα, που δεν έχει οικονομική ρευστότητα. Προτείνει δανεισμό με οψιόν αγοράς, την ώρα που η Λας Πάλμας προτιμά πώληση. Ο Αργεντινός βλέπει με καλό μάτι το να τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ», αναφέρει αρχικά ο Ροντρίγκεθ. Και συνεχίζει «Ο ελληνικός σύλλογος σκέφτεται ακόμα και να αποκομίσει χρήματα με την πώληση του Λιβάια προκειμένου να πάρει την υπογραφή του Αραούχο, ο οποίος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα γι’ αυτούς».

Exit mobile version