ΑΕΚ

Θέμα με το δελτίο του Σαμπανάτζοβιτς!

Διαβάστε τι αγωνιστικό κίνδυνο ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ που από το καλοκαίρι θα βρίσκεται στα Σπάτα

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Ζελέζνιτσαρ αντιμετωπίζει την Ράντνικ και ο προπονητής της ομάδας δεν γνωρίζει να υπολογίζει (όχι μόνο για το συγκεκρκριμένο ματς αλλά και για όλη την σεζόν) τις υπηρεσίες του Ανέλ Σαμπανάζοβιτς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην χώρα, υπάρχει πρόβλημα με το δελτίο του παίκτη, εν όψει της επανέναρξης του βοσνιακού πρωταθλήματος.

Ο νεαρός μέσος που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ αλλά θα παραμείνει στην Ζελέζνιτσαρ με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, λογίζεται από την Ομοσπονδία της χώρας ως παίκτης της ΑΕΚ(!) μιας και δεν έχουν μαζευτεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα του δανεισμού του στην ομάδα.

Κάτι που ίσως αφήσει στον… πάγο μέχρι το καλοκαίρι τον νεαρό μέσο και του στερήσει χρήσιμα αγωνιστικά λεπτά που θα μπορούσαν να “ψήσουν” τις ικανότητες του Σαμπανάτζοβιτς ακόμα περισσότερο.

Στην Ζελέζνιτσαρ πάντως δεν ανησυχούν, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα λυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και ο παίκτης θα υπολογίζεται κανονικά.

Exit mobile version