ΑΕΚ

Τι ισχύει με τα εισιτήρια στο ΑΕΚ – Λαμία

Πού μπορούν να απευθυνθούν οι φίλοι της Ένωσης
Τι ισχύει με τα εισιτήρια στο ΑΕΚ – Λαμία

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εξ αναβολής αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Λαμία στο “Ελ Πάσο” την Παρασκευή, στην Καλλιθέα (18:00, Cosmotesport 2), εξέδωσαν οι “κιτρινόμαυροι”.

Η ΠΑΕ ενημερώνει όσους θέλουν να παρευρεθούν, για το μέρος από το οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια.

Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας, με την επίδειξή του, θα παίρνουν το εισιτήριό τους δωρεάν

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για τον αυριανό  αγώνα της ομάδας μας με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας (18.00, Cosmote Sport 2) και λόγω των ειδικών συνθηκών με την περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου της Καλλιθέας, θα ισχύσουν τα εξής:

Τα περίπου 2.000 εισιτήρια θα δοθούν ΜΟΝΟ στους κατόχους διαρκείας αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 17.00 (ή μέχρι εξαντλήσεως τους) από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» με υποχρεωτική επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους (δεν θα αναγνωριστεί καμία φωτοτυπία).

Στην Καλλιθέα δεν πρόκειται να υπάρξει διάθεση εισιτηρίων, οπότε κανείς δεν θα πρέπει να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο.”

Η έκθεση της αστυνομίας για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Το λάτιν στοιχείο που… έρχεται στην ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι ισχύει με τα εισιτήρια στο ΑΕΚ – Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.