ΑΕΚ

Τι λέει ο Κρστσιτς για την ΑΕΚ

Ο Σέρβος χαφ για το μόνιμο ενδιαφέρον των πρωταθλητών
Τι λέει ο Κρστσιτς για την ΑΕΚ

Αν και ακόμα αργεί ο Ιανουάριος, η ΑΕΚ έχει μπει σε… mood μεταγραφικό. Η απόκτηση κεντρικού χαφ είναι προτεραιότητα και το όνομα που δεν έχει διαγραφεί από τη λίστα, όπως είναι γνωστό, είναι αυτό του Νέναντ Κρστσιτς.

Ο 28χρονος άσος του Ερυθρού Αστέρα είναι απόλυτα ενημερωμένος για το γεγονός πως παραμένει στην ατζέντα της Ένωσης και είναι θετικός προκειμένου να μετακομίσει από το Βελιγράδι στην Αθήνα.

Η ατάκα με νόημα, που… πετάει σε όποιον τον ρωτάει για την ΑΕΚ στο Sportime που κυκλοφορεί την Τετάρτη (31/10).

Η Έρεμπρο θέλει τον Αϊντάρεβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι λέει ο Κρστσιτς για την ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).