ΑΕΚ

Το «είμαστε μια χαρά» του Ουζουνίδη για την άμυνα της ΑΕΚ

Η ικανοποίηση του κόουτς για το ρόστερ στα μετόπισθεν

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η μεταγραφική κουβέντα στην ΑΕΚ έχει φουντώσει αν και προς το παρόν οι πρωταθλητές δε φαίνεται να έχουν προχωρήσει στο… σοβαρό παρασύνθημα για κάποια περίπτωση.

Οι στόχοι, όσον αφορά τις θέσεις, είναι γνωστοί και τους ανέφερε δημόσια και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Υπάρχουν, όμως και τα καλά του σχεδιασμού στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Το θετικό είναι πάνω απ’ όλα η άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό, πως στην πρώτη σοβαρή κουβέντα που έκαναν οι Ουζουνίδης, Λυμπερόπουλος με τα υπόλοιπα στελέχη του μεταγραφικού σχεδιασμού βγήκε η θετική άποψη του 50χρονου προπονητή για τα μετόπισθεν: «Στην άμυνα είμαστε μια χαρά» ήταν το νόημα των λόγων του Ουζουνίδη.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, φαντάζει πλήρης με Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο στα στόπερ (plus τον Τζανετόπουλο, που λογίζεται και στα χαφ), Μπακάκη, Γκάλο, Χουλτ, Λόπες στα μπακ, συν τον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος ανανέωσε την παρουσία του στους πρωταθλητές.

Βέβαια, στην προετοιμασία κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα προκύψει. Παρόλα αυτά, η εντύπωση που έχει αυτήν τη στιγμή ο Ουζουνίδης για την άμυνα (φυσικά και για την τριάδα των τερματοφυλάκων με τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Γιαννίκογλου) είναι πως η ΑΕΚ είναι πλήρης.

Exit mobile version