ΑΕΚ

Το μήνυμα των οργανωμένων στους παίκτες της ΑΕΚ (pics + vid)

Εκατοντάδες Ενωσίτες βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο για να ξεπροβοδίσουν την ομάδα εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ραντεβού είχε δοθεί από το βράδυ της Παρασκευής (21/9) και οι φίλοι της ΑΕΚ, με πρωτεργάτη την ORIGINAL, αποδείχθηκαν συνεπέστατοι.

Λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση (22/9) της Ένωσης, δεκάδες φίλαθλοι των “κιτρινόμαυρων” (περίπου 300) συγκεντρώθηκαν στα Σπάτα για να “ντοπάρουν” ψυχολογικά παίκτες και τεχνικό τιμ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (23/9, 20:30).

Με το συνεχές τραγούδι τους, αλλά και με συνθήματα που ζητούσαν τίποτα άλλο από τη νίκη στην Τούμπα, οι Ενωσίτες προκάλεσαν… χαμό.

Mάλιστα, στο τέλος της προπόνησης, τέσσερις εκπρόσωποι των οπαδών του Δικεφάλου, που περίμεναν έξω από το προπονητικό κέντρο, μπήκαν και μίλησαν με τους παίκτες.

“Ψηλά το κεφάλι για την ήττα από τον Άγιαξ. ΑΕΚ σημαίνει ψηλά το κεφάλι πάντα. Εσεις κάνατε το αήττητο σερί 14 αγώνων, εσεις είστε οι πρωταθλητές. Και εμείς είμαστε μαζί σας και θα είμαστε συνεχώς μαζί σας, με εσάς και με τους προπονητές. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στο τέλος θα είμαστε αγκαλιασμένοι και πάλι στην οροφή του πούλμαν με το πρωτάθλημα. Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο”, ήταν, μεταξύ άλλων, το μήνυμά τους στο ρόστερ, με την τελευταία ατάκα να είναι η εξής: “«για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και ξέρουμε ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς».

Η ΑΕΚ, ο Μπογέ και η επιμονή

Exit mobile version