ΑΕΚ

ΟΦΗ- ΑΕΚ: Το “ρολάρισμα” του Τσιγκρίνσκι

O Oυκρανός που αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της Ένωσης και ο... αντι- Άλεφ

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στις απουσίες, με τις οποίες πηγαίνει η ΑΕΚ στο Ηράκλειο, συμπεριλαμβάνεται κι αυτή του Μάριου Οικονόμου. Ο 26χρονος αμυντικός, παρότι είναι απολύτως υγιής και σε αγωνιστική ετοιμότητα, προτιμήθηκε να παραμείνει στην Αθήνα. Ο λόγος, προφανής και σχετίζεται άρρηκτα με τον επερχόμενο μεγάλο αγώνα της Τρίτης, κόντρα στην Μπενφίκα.

Ο Έλληνας διεθνής προφυλάχθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο φρέσκος απέναντι στους Πορτογάλους. Κάτι που αυτόματα επιτάσσει το ροτέισον στην αμυντική γραμμή και το οποίο θα σημάνει επιστροφές στη βασική ενδεκάδα. Οι διαθέσιμες επιλογές άλλωστε είναι (κυρίως) τρεις για δύο θέσεις. Πέραν του βασικού Λαμπρόπουλου, «παίζουν» και οι Τσιγκρίνσκι- Τσόσιτς.

Ο Ουκρανός είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικώς παρέμεινε στον πάγκο. Στο ματς με τον ΟΦΗ όμως, αναμένεται στη βασική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων». Αλλωστε, ο έμπειρος σέντερ μπακ θα πρέπει “ρολάρει” και να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία για να ανέβει ακόμα περισσότερο αγωνιστικά, σε μια περίοδο- φωτιά για την πρωταθλήτρια Ελλάδος, η οποία χρειάζεται τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Όσο για τον Σέρβο, οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα μεν είναι αρκετές, στη φυσική του θέση δε, λίγες. Ο 27χρονος φαντάζει ως ο… αντι- Άλεφ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αντικαταστήσει τον Σιμόες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, για να του δώσει ανάσες για τα δύο κρίσιμα επερχόμενα ματς, με τους «αετούς» της Λισαβόνας, καθώς και τον Ολυμπιακό.

Τι θα κάνει ο Αραβίδης αν σκοράρει

Exit mobile version