ΑΕΚ

Βράνιες: Πάρτι με «Αγιά Σοφιά» και Μελισσανίδη! (pics-vids)

Ο Ογκνιεν Βράνιες απόψε διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του, αλλά και αυτά της 5χρονης κόρης του σε κεντρικό μαγαζί της Γλυφάδας

ΑΕΚ: Τιμωρεί τους παίκτες που... ξέφυγαν στο πάρτι!
ΑΕΚ: Τιμωρεί τους παίκτες που... ξέφυγαν στο πάρτι!
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ογκνιεν Βράνιες απόψε διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του, αλλά και αυτά της 5χρονης κόρης του.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ γιορτάζει σήμερα πρόωρα τα 30α γενέθλια του και κάνει το τραπέζι μετά… μουσικής σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ενωσης, όπως και στη διοίκηση της ΠΑΕ. Ήδη στο μαγαζί έχουν φτάσει όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ και οι Νίκος Κωστένογλου, Ίλια Ίβιτς, Βασίλης Δημητριάδης και Ανδρέας Δημάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βράνιες: Η τούρτα, η «Αγιά Σοφιά» και η παραμονή του (pic)

Λίγο αργότερα έφτασε στο πάρτι και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Αρχικά έκοψε την τούρτα η 5χρονη κόρη του Βράνιες που έχει επίσης γενέθλια και ακολούθως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Μάλιστα ο Βράνιες τραγούδησε τον ύμνο της ΑΕΚ πριν κόψει την τούρτα.

Φωτογραφίες από το πάρτι του Βράνιες

Βίντεο από το πάρτι

Το δέσιμο του με την ΑΕΚ

Ο Βόσνιος στόπερ έχει αγαπήσει τον οργανισμό ΑΕΚ, το δείχνει σχεδόν καθημερινά και δεδομένα λατρεύεται και από τον κόσμο της Ένωσης. Κάτι που φάνηκε και χθες κατά την είσοδο του στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο Βόσνιος είναι δανεικός από την Αντερλεχτ δίχως οψιόν παραμονής και πρόθεση του είναι να παραμείνει και τη νέα χρονιά. Διότι εδώ έχει αναγεννηθεί αγωνιστικά. Βεβαίως για να γίνει αυτό πρέπει να το θέλει η ΑΕΚ για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την βελγική ομάδα.

Με t-shirt της Original 21

Στο γήπεδο της Ριζούπολης χθες, ο Βράνιες έκανε την εμφάνιση του με μπλουζάκι της Original 21, των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης. Όταν ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του σκληροτράχηλου αμυντικού και δη με το συγκεκριμένο t-shirt τον αποθέωσε και ο ίδιος ανταπέδωσε. Ο ποδοσφαιριστής ανέβασε φωτογραφία από το βράδυ της Κυριακής στην Ριζούπολη και την συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Old School 9-11», δηλαδή «Παλιά Σχολή 9-11».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ – Βόλος 3-2: Είχε ψυχή, Μάνταλο και πάει… Καραϊσκάκη!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version