ΑΕΚ

“Xαρά και υπερηφάνεια για το πρωτάθλημα”

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου

Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος σκόρπισε χαμόγελα ενθουσιασμού και συγκίνησης στους φίλους της ΑΕΚ. Συναισθήματα που φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην κατακλύσουν τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, μετά από το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της “Ένωσης” έπλεξε το εγκώμιο των παικτών των “κιτρινόμαυρων” και αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την αρχή της χρονιάς.

“Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τη χαρά και την υπερηφάνεια του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017-18 από την ομάδα μας και συγχαίρει τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και φυσικά τους παίκτες μας γι’ αυτό το μεγάλο και πανάξιο επίτευγμα. Ηταν μια τιτάνια προσπάθεια, γεμάτη παγίδες και εμπόδια, την οποία έφεραν εις πέρας υποδειγματικά οι ποδοσφαιριστές μας, τιμώντας τα ιερά χρώματα και το έμβλημα που υπηρετούν. Ολοι εμείς που φορέσαμε την ιερή φανέλα με τον Δικέφαλο, είμαστε ευγνώμονες σε αυτά τα παιδιά για τη χαρά που μας έδωσαν.”

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

ΣΧΟΛΙΑ