ΑΕΛ

ΑΕΛ: Γρηγορίου ο μακροβιότερος τεχνικός επί Αλέξη Κούγια

Κάτι που μοιάζει με… θαύμα στην ΑΕΛ κατάφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος άντεξε παραπάνω από μία σεζόν επί εποχής Αλέξη Κούγια. Ο 46χρονος τεχνικός ανέλαβε πέρυσι το καλοκαίρι και έσωσε ξεκούραστα τους Θεσσαλούς. Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ ο Γρηγορίου αποφάσισε να αποχωρήσει. Έγινε έτσι ο πρώτος που αντέχει τόσο. Το...
ΑΕΛ: Γρηγορίου ο μακροβιότερος τεχνικός επί Αλέξη Κούγια

Κάτι που μοιάζει με… θαύμα στην ΑΕΛ κατάφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος άντεξε παραπάνω από μία σεζόν επί εποχής Αλέξη Κούγια. Ο 46χρονος τεχνικός ανέλαβε πέρυσι το καλοκαίρι και έσωσε ξεκούραστα τους Θεσσαλούς.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ ο Γρηγορίου αποφάσισε να αποχωρήσει. Έγινε έτσι ο πρώτος που αντέχει τόσο. Το κοντέρ έγραψε 472 μέρες, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι δεν απολύθηκε, αλλά έφυγε.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν και προπονητές που δεν πρόλαβαν να πουν ούτε… καλημέρα. Μόνο 38 μέρες είχε μείνει ο Γκόρνταν Πέτριτς, ενώ ο Τζανλούκα Φέστα είχε κάτσε στον «βυσσινί« πάγκο για 279 ημέρες. Λίγο μικρότερη ήταν η θητεία του Σωτήρη Αντωνίου των 194 ημερών. Ο Ράτκο Ντόστανιτς στη δεύτερη θητεία του έμεινε 18 ημέρες, ενώ στην πρώτη του 227 ημέρες.

Εντυπωσιακό το επίτευγμα του Γιάκι Ματάισεν των 11 ημερών, ενώ ο Ηλίας Φυντάνης διετέλεσε προπονητής της ΑΕΛ για 148 ημέρες. Στις 170 έφτασε ο Αντρέ Πάους και στις 145 ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τέλος, δύο θητείες είχε ο Σάκης Τσιώλης. Η πρώτη κράτησε 100 μέρες και η δεύτερη 140.

Η σκυτάλη πλέον πηγαίνει στον Γιάννη Τάτση. Φυσικά τα στοιχήματα για το πόσο θα αντέξει στον ηλεκτρικό πάγκο της ΑΕΛ, δε θα αργήσουν να ξεκινήσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEL FC (@aelfc_official)

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.