ΑΕΛ

ΑΕΛ: Νέα μαγνητική ο Φιλίποβιτς, μπήκε ο Ασούμπρε

Η πρώτη νίκη για φέτος ήρθε, η πίεση έφυγε για την ΑΕΛ, αλλά ο στόχος είναι υψηλός για φέτος. Συνεπώς η καλή εικόνα χρειάζεται να διατηρηθεί. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βέβαια, δεν θα είναι εύκολο. Το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μεσοεπιθετικά έδειξε πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε αντιπάλους όπως...

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η πρώτη νίκη για φέτος ήρθε, η πίεση έφυγε για την ΑΕΛ, αλλά ο στόχος είναι υψηλός για φέτος. Συνεπώς η καλή εικόνα χρειάζεται να διατηρηθεί. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βέβαια, δεν θα είναι εύκολο.

Το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μεσοεπιθετικά έδειξε πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε αντιπάλους όπως οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να βρει τρόπο να τον μπλοκάρει. Όπως τα κατάφερε απέναντι στην Ξάνθη.

Η προετοιμασία ξεκίνησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και οι απουσίες δε λείπουν. Όπως ενημερώσαμε, ο Φιλίποβιτς έχει υποστεί θλάση. Η ζημιά έγινε στην προπόνηση την ώρα που έκανε ένα σουτ. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία άνω του ενός μήνα, αλλά ο Σέρβος θα υποβληθεί και σε νέα μαγνητική την Πέμπτη (26/9).

Το θετικό για την ΑΕΛ είναι πως ανεβάζει στροφές ο Ασούμπρε. Ο Ιβοριανός εξτρέμ τη Δευτέρα (23/9) έκανε για πρώτη φορά προπόνηση με μπάλα από τη στιγμή που αποκτήθηκε. Φυσικά θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Exit mobile version