ΑΕΛ

ΑΕΛ: Προληπτικά εκτος ο Πλατέλλας, καλύτερα ο Μιχαήλ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τα προβλήματα για τον Γιάννη Τάτση δεν λείπουν. Στην προπόνηση της Παρασκευής (4/12) το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργητική αποθεραπεία για τους παίκτες που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε μεγαλύτερη ένταση εκτελώντας ασκήσεις συντήρησης παραμέτρων...
ΑΕΛ: Προληπτικά εκτος ο Πλατέλλας, καλύτερα ο Μιχαήλ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τα προβλήματα για τον Γιάννη Τάτση δεν λείπουν.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (4/12) το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργητική αποθεραπεία για τους παίκτες που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε μεγαλύτερη ένταση εκτελώντας ασκήσεις συντήρησης παραμέτρων φυσικής κατάστασης με τη μέθοδο αγωνιστικών παιχνιδιών. Το απουσιολόγιο, όμως, για την ΑΕΛ ήταν γεμάτο.

Τραυματίες είναι οι Γιουνές, Γρηγορόπουλος, Νούνιτς, Νικολιάς, Γκοτζαμανίδης και Μιλοσάβλιεβιτς. Όλοι τους εκτελούν ατομικά προγράμματα. Ο Πλατέλλας δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους, ενώ οι Μιχαήλ και Χαλάτσης εντάχθηκαν προοδευτικά με την υπόλοιπη ομάδα και προπονήθηκαν σε μεγαλύτερες εντάσεις.

Η τελευταία προπόνηση σε Λαρισαϊκό έδαφος είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου (5/12) στο Κοινοτικό Γήπεδο των Δένδρων, όπου και θα γίνει η τακτική εβδομαδιαία εξέταση για τον COVID-19 από συνεργείο του πιστοποιημένου εργαστηρίου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEL FC (@aelfc_official)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Προληπτικά εκτος ο Πλατέλλας, καλύτερα ο Μιχαήλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.