Η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ πρόστιμο για τη φραστική επίθεση του τραυματιοφορέα προς τον Μάρκο Βελλίδη – Με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα τιμωρήθηκε και ο τραυματιοφορέας

Με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΛ για τη συμπεριφορά του τραυματιοφορέα της, Δημήτρη Λουτριώτη, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού οργάνου της Super League, εκτός από το προαναφερθέν πρόστιμο στην ΠΑΕ ΑΕΛ, με το ίδιο ποσό τιμωρήθηκε με πρόστιμο ο ίδιος ο τραυματιοφορέας, αλλά και με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Η ποινή αφορά τη λεκτική επίθεση του Δημήτρη Λουτριώτη, προς τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Μάρκο Βελλίδη, την οποία κατέγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής της Super League:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής.

  1. A) ΠΑΕ ΑΕΛ, Δ. Λουτριώτης (τραυματιοφορέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Λουτριώτη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Δ. Λουτριώτη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα».