ΑΕΛ

ΑΕΛ: Πρώτα το διέψευσε, τώρα φέρνει τον Γιουνές στην Ελλάδα

Τη Δευτέρα (12/10) υποστήριζε πως δεν υπάρχει καν ενδιαφέρον για τον Χαμζά Γιουνές και δύο μέρες μετά επιβεβαίωσε πως τον φέρνει στην Ελλάδα! Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ την Τετάρτη (14/10) ενημέρωσε πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρουμάνου, σε περίπτωση φυσικά που πειστεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεών του. Αναλυτικά: «Ο Hamza Younes...

ΑΕΛ Γιουνές
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τη Δευτέρα (12/10) υποστήριζε πως δεν υπάρχει καν ενδιαφέρον για τον Χαμζά Γιουνές και δύο μέρες μετά επιβεβαίωσε πως τον φέρνει στην Ελλάδα! Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ την Τετάρτη (14/10) ενημέρωσε πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρουμάνου, σε περίπτωση φυσικά που πειστεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Αναλυτικά: «Ο Hamza Younes μετά τη δημοσιοποίηση από την ΠΑΕ ΑΕΛ των λόγων με τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του, επικοινώνησε σήμερα με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και ζήτησε να του επιτρέψουμε να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι άριστα, τότε να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του και το αίτημα του έγινε δεκτό».

 

Exit mobile version