ΑΕΛ

ΑΕΛ: Συνεχίζεται η ελληνοποίηση του ρόστερ, Πατράλης ο επόμενος!

Η ΑΕΛ έκανε δικό της και τον πρώην μέσο του Απόλλωνα Σμύρνης, Μανώλη Πατράλη.

Η ΑΕΛ έκανε δικό της και τον πρώην μέσο του Απόλλωνα Σμύρνης, Μανώλη Πατράλη.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΛ έκανε δικό της και τον πρώην μέσο του Απόλλωνα Σμύρνης, Μανώλη Πατράλη.

Κυρίως με Έλληνες ποδοσφαιριστές θα πορευθεί η ΑΕΛ στη Super League 2. Οι Θεσσαλοί μετά την επιστοφή του Θανάση Παπαγεωργίου, συμφώνησαν με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή.

Ο Μανώλης Πατράλης έδωσε τα χέρια με τους «βυσσινί» και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του κάμπου για άμεση επιστροφή στη Super League 1.

O 24χρονος αμυντικός μέσος την τελευταία διετία ήταν ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, καταγράφοντας 16 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Ο Θεσσαλονικιός μέσος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Αιγινιακό, στον Πλατανιά και στην Δόξα Δράμας, μετρώντας 96 επαγγελματικές συμμετοχές, οκτώ γκολ και επτά ασίστ σε Super League 1 και Super League 2

 

Η ανακοίνωση:

«Στην προσπάθεια ελληνοποίησης του ροστερ μας με αξιόλογους, αλλά και με ποδοσφαιρικό μέλλον ποδοσφαιριστές, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την συνεργασία της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον αμυντικό μέσο Πατράλη Μανώλη.

Ο Πατράλης Μανώλης είναι 24 ετών και οι προηγούμενες ομάδες του ήταν ο ΠΑΟΚ, ο Πλατανιάς (δανεικός) και ο Απόλλων Σμύρνης».

 

Διαβάστε επίσης

ΑΕΛ: «Βυσσινί» και ο Θανάσης Παπαγεωργίου!\

Κούγιας: «Εισπρακτική εταιρία ο ΠΣΑΠ, απατεώνας ο φερόμενος ιδιοκτήτης της Ξάνθης»

Survivor 8/7: «Βόμβα» με Βασιλάκο ετοιμάζει ο Ατζούν – Έτοιμος για Άγιο Δομίνικο ο… Bachelor!

Exit mobile version