Γρηγορίου: «Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ήταν δώρο»

Ο τεχνικός των Θεσσαλών, Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε στις δηλώσεις του ότι το 2-1 από την ΑΕΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τελικό 4-1 της Ένωσης.

Παρότι ισοφάρισε σε 1-1 στο 68′ με τον Σπαρβ, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας με 4-1 στη Ριζούπολη για την 9η αγωνιστική.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών, Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε στις δηλώσεις του ότι το 2-1 από τον Ανσαριφάρντ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (72′)

«Άλλο ένα παιχνίδι στο όποιο κάναμε δώρο στον αντίπαλο. Όταν φτάνεις το ματς στα ίσα στο 67′ και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος κάνουμε δώρο το δεύτερο γκολ, η λογική λέει ότι δύσκολα θα επανέλθεις στο παιχνίδι. Αυτό που κρατάω είναι ότι η ομάδα μου έδειξε ότι για 72 λεπτά ήταν ανταγωνιστική. Βλέποντας κάποιος το σκορ θα νόμιζε ότι η ΑΕΚ έφτασε σε μία εύκολη νίκη αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα», είπε ο Γρηγορίου.

Για τα λάθη των παικτών του:

«Δεν είναι θέμα να διορθωθεί το μυαλό των παικτών. Είναι επαναλαμβανόμενα τα λάθη που κάνουμε. Εχουμε την ατυχία ότι τα λάθη μας γίνονται γκολ. Το λάθος είναι καθαρά ατομικό για κάθε παίκτη. Δεν είναι θέμα συνολικής δουλειάς. Ευελπιστώ στο μέλλον να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη και να εκμεταλλευτούμε του αντιπάλου».

Για την αλλαγή του Γιουνές:

«Δεν προλάβαμε να κάνουμε τις αλλαγές. Κομβικό ήταν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Μετά και το τρίτο όλα τελείωσαν επί της ουσίας. Απόλυτα λογικό να μείνει ο Καρέρα στο τρίτο γκολ, γιατί έφυγε το άγχος. Εγω μένω στο δικό μας λάθος και στο 2-1», κατέληξε ο Γρηγορίου.