ΑΕΛ

Η ΑΕΛ θα είναι στην Nova για τα επόμενα δυο χρόνια

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε την τηλεοπτική στέγη της ομάδας του κάμπου για τα επόμενα δυο χρόνια. Αναλυτικά η τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη των βυσσινί:  «Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις που είχα με ενδιαφερομένους να εξασφαλίσουν την αποκλειστικότητα των τηλεοπτικών μεταδόσεων όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League, κατέληξα στην...
Η ΑΕΛ θα είναι στην Nova για τα επόμενα δυο χρόνια

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε την τηλεοπτική στέγη της ομάδας του κάμπου για τα επόμενα δυο χρόνια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη των βυσσινί:

 «Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις που είχα με ενδιαφερομένους να εξασφαλίσουν την αποκλειστικότητα των τηλεοπτικών μεταδόσεων όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League, κατέληξα στην απόφαση του να συνεργαστούμε για τα επόμενα δύο πρωταθλήματα με την Nova.

Με τη σημερινή μου ανακοίνωση θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Nova και ειδικά τον κ. Πάνο Παπαδόπουλο, με τον οποίο στο παρελθόν είχαμε έντονες αντιπαραθέσεις, διότι αντελήφθησαν την ιδιαίτερη θέση της ΑΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι βέβαιος ότι από σήμερα η σχέσις μας ευρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο και αυτό θα είναι καλό και για τις δύο εταιρείες, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΛ θα είναι στην Nova για τα επόμενα δυο χρόνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.