ΠΑΟΚ

Αυτό θέλει να αλλάξει ο Λουτσέσκου μετά τη διακοπή, τι είπε για την επιστροφή Μάρκος Αντόνιο

Δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Αυτό θέλει να αλλάξει ο Λουτσέσκου μετά τη διακοπή, τι είπε για την επιστροφή Μάρκος Αντόνιο

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν προβληματισμένος για την εμφάνιση της ομάδας του στα τελευταία 15 λεπτά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Δικέφαλος «αγχώθηκε» στο φινάλε για ακόμα ένα παιχνίδι, όπως και ότι δέχτηκε για άλλη μία φορά γκολ, κάτι που θέλει να αλλάξει μετά τη διακοπή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Μάρκος Αντόνιο και το πότε υπολογίζει πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ενώ αποθέωσε τον Σαμάτα που σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε για τη διαφορά στις εντάσεις του ΠΑΟΚ κατά τα δύο ημίχρονα πως: «Η ένταση στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή στην επίθεση, στο δεύτερο υπήρχε μία λογική διαχείρισης από τους ποδοσφαιριστές. Προσπαθούσαμε να βρούμε κάποιες πιθανότητες, είχαμε 2-3 πιθανότητες αλλά δεν βγήκαν οι φάσεις. Ο αντίπαλος δεν είχε κάτι να χάσει, άφησε χώρους αλλά δεν τους εκμεταλλευτήκαμε. Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση αλλά όχι για τη διαχείριση στα τελευταία 10-15 λεπτά. Μιλώντας για την έλλειψη επιθετικότητας στο δεύτερο ημίχρονο, αφορά στο γεγονός ότι όταν οι αντίπαλοι προσπερνούσαν το πρέσινγκ δεν ήμασταν επιθετικοί, έκαναν κάποιες σέντρες όπως συνέβη στο πρώτο γκολ».

Στη συνέχεια αποθέωσε τον Αλί Σαμάτα που σκόραρε ξανά λέγοντας πως: «Είναι αλήθεια ότι ζητάω πολλά,, ζητάω να πιέζει τους αμυντικούς, να είναι συμπαγής με τους υπόλοιπους, να είναι έτοιμος και να διαβάζει καταστάσεις, να κινείται ανάμεσα στις γραμμές και να είναι σωστός μέσα την περιοχή με καλές τοποθετήσεις όταν η μπάλα έρχεται από το κέντρο ή από το πλάι. Ο Σαμάτα είναι ένας παίκτης ποιότητας, ένας μαχητής, όπως το ίδιο είναι και ο Μπράντον, αλλά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Σαμάτα είναι σημαντικός για την ομάδα, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι φανταστικός εργάτης και κάνει ό,τι ζητάμε από αυτόν στηρίζοντας τους συμπαίκτες του. Είναι θέμα προσαρμογής για αυτόν και βελτίωσης, του έτυχαν κάποιες ατυχίες όταν πρωτοήρθε.

Ζητάω πολλά πράγματα από αυτόν γιατί είναι ικανός να τα κάνει, όπως ζητάω και από τον Μπράντον. Είναι ένας άνθρωπος ο Σαμάτα που ενδεχομένως ήταν πιο υποστηρικτικός και χρήσιμος αν δεν ήταν περισσότερο κοντά οι άλλοι σε επίπεδο τοποθέτησης. Κάποιες φορές έχουμε έναν παίκτη στην περιοχή και θέλουμε να έχουμε περισσότερες, αλλά έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των παικτών. Άλλα χαρακτηριστικά έχει ο Τάισον, ο Μουργκ, ο Κωνσταντέλιας, αλλά το σημαντικό είναι η δουλειά και βελτίωση για όλους».

Για το πότε υπολογίζει πως θα επιστρέψει ο Μάρκος Αντόνιο σημείωσε: «Ο Μάρκος Αντόνιο χρειάζεται χρόνος, ήταν τρεις μήνες εκτός και χρειάζεται προσοχή όσον αφορά στο φορτίο που θα δεχθεί και το πώς θ’ ανταπεξέλθει. Όταν επιστρέψει θα μας δώσει χαρακτηριστικά όπως η ταχύτητα και ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι. Μπορεί να είναι έτοιμος αρχές Γενάρη, τέλη Δεκεμβρίου, μπορεί και νωρίτερα, έχουμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι και έχουμε αρκετούς παίκτες ενεργοποιημένους. Αν δούμε τα παιχνίδια που έρχονται, κάθε παίκτης είναι σημαντικός και θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί».

Τέλος, ήταν ξεκάθαρος για το τι θέλει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή: «Να μην δεχόμαστε γκολ».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ξανά στη λίστα του!

ΠΑΟΚ: Ξανά στη λίστα του!

Ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση Λιβάγια για τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κωνσταντέλιας θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά με νέο συμβόλαιο!

Ο Κωνσταντέλιας θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά με νέο συμβόλαιο!

Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο «Ντέλιας» αλλά με καλύτερο συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος «κλειδί» δίπλα στον Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Ο άνθρωπος «κλειδί» δίπλα στον Λουτσέσκου!

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν οτι με Βιεϊρίνια δίπλα του, ο Λουτσέσκου θα διαχειρίζεται καλύτερα τις κρίσεις που θα προκύπτουν.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο στόπερ που θέλει ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο στόπερ που θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει στόπερ που θα κάνει τη διαφορά και οι βέλγοι έχουν βάλει στην εξίσωση μια σημαντική υπόθεση

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ : Ο Λουτσέσκου κρατάει πισινή για τον Τάισον

ΠΑΟΚ : Ο Λουτσέσκου κρατάει πισινή για τον Τάισον

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Τάισον, Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει τα μισά, εκείνος περιμένει κίνηση από τον Λουτσέσκου – που, όπως πάντα, κρατάει μία πισινή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Δύσκολα το κουνάει από την Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Δύσκολα το κουνάει από την Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ έκανε μια κουβέντα με τους εκπροσώπους του Λόβρεν, αλλά ο Κροάτης δεν δείχνει διάθεση να λύσει το συμβόλαιο του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έτσι «ψήνει» τον Τέιλορ ο ΠΑΟΚ!

Έτσι «ψήνει» τον Τέιλορ ο ΠΑΟΚ!

Το συμβόλαιο που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον Γκρεγκ Τέιλορ για να τον πείσει να αφήσει την Σέλτικ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το στέλεχος που αναβαθμίστηκε!

ΠΑΟΚ: Το στέλεχος που αναβαθμίστηκε!

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει πλέον πιο ενεργό ρόλο και… λόγο στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Που το πάει ο Σαββίδης χωρίς Αθλητικό Διευθυντή

ΠΑΟΚ: Που το πάει ο Σαββίδης χωρίς Αθλητικό Διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ όλα δείχνουν πως θα πορευθεί και πάλι χωρίς Αθλητικό Διευθυντής, ο Σαββίδης παίρνει την κομβική απόφαση

ΠΑΟΚ