ΑΓΓΛΙΑ

Αλέξις Σάντσες: Στο μυαλό του μόνο η Ιταλία (vid)

Ο Αλέξις Σάντσες θέλει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ και να... αναστήσει την καριέρα του

Αλέξις Σάντσες: Στο μυαλό του μόνο η Ιταλία (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Χαμένος και πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό είναι ο Αλέξις Σάντσες, από τη στιγμή που πήρε τη μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Χιλιανός, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να φτάσει στο επίπεδο που τον είχαμε συνηθίσει στην Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ, κάτι που τον έχει κάνει να χάσει τη θέση του.

Πλέον, ο μοναδικός του στόχος είναι να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους», προκειμένου να αναγεννήσει την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ρόμα: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Ουντέρ

Βρίσκεται άλλωστε μόλις στα 30 του και έχει ακόμα αρκετά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, αν φυσικά ο ίδιος το αποφασίσει και φτάσει στο σημείο που ήταν.

Πλέον όπως τονίζουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία, ο παίκτης έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου και είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Ουντινέζε.

Οι μεταγραφές στη Serie A τελειώνουν κανονικά στις 2 Σεπτεμβρίου, κάτι που δίνει αρκετό χρόνο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπαλοτέλι: Καταλήγει τελικά στη Μπρέσια

Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, αφού τονίζεται ότι έχει μιλήσει τόσο με τη Νάπολι αλλά και με τη Μίλαν.

Σημειώνεται πάντως ότι πολύ βασικό ρόλο μπορεί να παίξει και η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου, αφού ο Αλέξις Σάντσες είναι πολύ καλός φίλος μαζί του.

Έτσι η επιστροφή του στην Ιταλία θα έχει και αυτό το θετικό πρόσημο, εκτός του ότι θα πάρει ξανά σε χρόνο συμμετοχής ως βασικός.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version