ΑΓΓΛΙΑ

Άλβες: Κοντά στην… αγκαλιά του Γκουαρντιόλα

«Δυνατά» η Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ντάνι Άλβες

Άλβες: Κοντά στην… αγκαλιά του Γκουαρντιόλα
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τι και αν είναι 36 ετών; Ο Ντάνι Άλβες δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει από ηλικίες και συνεχίζει να βρίσκεται στους κορυφαίους δεξιούς μπακ του πλανήτη.

Ο Βραζιλιάνος, κατάφερε να οδηγήσει την Εθνική του ομάδα στην κατάκτηση του Copa America, παίρνοντας παράλληλα και το βραβείο του MVP της διοργάνωσης.

Λίγο όμως πριν την εκκίνηση του τουρνουά, ο Ντάνι Άλβες, είχε δηλώσει πως αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει πλέον 40 τίτλους, τόνισε πως έκλεισε ένας κύκλος για εκείνον στην πρωταθλήτρια Γαλλίας και είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Αυτή φαίνεται μάλιστα ότι δεν θα αργήσει να βρεθεί, με τις πρώτες φήμες να οργιάζουν για την ομάδα που κινείται πολύ δυνατά για να τον αποκτήσει.

Οι προτάσεις σίγουρα που έχει είναι πολλές, ειδικά μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις, ωστόσο μία φαντάζει ως φαβορί τη στιγμή που μιλάμε.

Φυσικά μιλάμε για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θέλει να τον προσθέσει στο δυναμικό της και μάλιστα με τις ευχές του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι δύο άντρες είχαν εξαιρετική συνεργασία στην Μπαρτσελόνα και τρέφουν, πολύ δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι έχει ανάψει το… πράσινο φως και περιμένει να δει αν οι «πολίτες» θα καταφέρουν να τον πείσουν να φορέσει τη φανέλα τους.

Σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον Ντάνι Άλβες στην Premier League, ακόμα και σε λίγο πιο προχωρημένη ηλικία.

Exit mobile version