ΑΓΓΛΙΑ

Αποκλεισμός 6 ετών για Άγγλο ποδοσφαιριστή, λόγω στοιχηματισμού

Ποινή αποκλεισμού 6 ετών από το ποδόσφαιρο και όλων των δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με αυτό, επιβλήθηκε στον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή της Λίνκολν Σίτι, Μπράντλεϊ Γουντ. Όπως έγινε γνωστό, ο Γουντ, αποκλείστηκε από την αγγλική ομοσπονδία, όταν διαπιστώθηκε ότι έχει παραβιάσει πολλούς κανόνες που αφορούν τον στοιχηματισμό. Πιο συγκεκριμένα, η ομοσπονδία συνεργάστηκε με μία εταιρία...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ποινή αποκλεισμού 6 ετών από το ποδόσφαιρο και όλων των δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με αυτό, επιβλήθηκε στον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή της Λίνκολν Σίτι, Μπράντλεϊ Γουντ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γουντ, αποκλείστηκε από την αγγλική ομοσπονδία, όταν διαπιστώθηκε ότι έχει παραβιάσει πολλούς κανόνες που αφορούν τον στοιχηματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η ομοσπονδία συνεργάστηκε με μία εταιρία που ειδικεύεται στο να παρακολουθεί τα περίεργα στοιχήματα και αποδείχτηκε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης υπέπεσε σε 25 αδικήματα, τα 22 από αυτά μάλιστα τα παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Η FA όπως καταλαβαίνουμε, δεν αστειέυεται σε θέματα που αφορούν το καλό του ποδοσφαίρου και γι αυτό συνεχίζουν να συνεργάζονται στενά με την NCA, την UEFA και την FIFA.

 

Exit mobile version