ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ – Άστον Βίλα 3-1: Θριάμβευσαν οι «Κανονιέρηδες και πέρασαν την αντίπαλο τους

Η Άρσεναλ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Premier League, κέρδισε την Άστον Βίλα με 3-1 και την πέρασε στην βαθμολόγία.

Ωραίο ματς έγινε στο «Emirates» εκεί που η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική και κέρδισε την Άστον Βίλα με τελικό σκορ 3-1.
Καταιγιστική η Άρσεναλ
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ωραίο ματς έγινε στο «Emirates» εκεί που η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική και κέρδισε την Άστον Βίλα με τελικό σκορ 3-1.

H Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε πολύ γρήγορα της Άστον Βίλα. Μόλις στο 23ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τόμας Πάρτεϊ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Μαρτίνες.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Λακαζέτ κέρδισε το πέναλτι, που αρχικά ο διαιτητής δεν το καταλόγισε. Mετά από υπόδειξη του VAR το ξαναείδε και καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Έτσι ο Ομπαμεγιάνγκ μετά από πολλές καθυστερήσεις (45+6`), με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά το σουτ του το έδιωξε στην κάτω δεξιά γωνιά του ο Μαρτίνες, όμως η μπάλα πήρε και πάλι σ’ αυτόν που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Το σύνολο του Αρτέτα καθάρισε την υπόθεση νίκη λίγο μετά από την έναρξη του δεύτερου μέρους. Πιο συγκεκριμένα ο Σμιθ-Ρόου (56`), μετά από συνδυασμό πλάσαρε, η μπάλα άλλαξε και λίγο κατεύθυνση από την κόντρα στον αμυντικό και πήγε στα δίχτυα από τα «Σφυριά».

Το μόνο που κατάφερε η Άστον Βίλα ήταν να σημειώσει ένα τέρμα, με τον Ράμσεϊ (82`). Έτσι η Άρσεναλ έφτασε στους έντεκα πόντους και ανέβηκε στην 12η θέση της Premier League. Έτσι ξεπέρασε την αντίπαλο της που έμεινε στους δέκα πόντους.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Ταβάρες, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τομιγιάσου, Σαμπί (73′ Μέιτλαντ-Νάιλς), Τόμας, Ομπαμεγιάνγκ (90+1′ Μαρτινέλι), Σμιθ-Ρόουβ, Σακά, Λακαζέτ (68′ Έντεγκαρντ).

Άστον Bίλα: Μαρτίνες, Κόνσα, Τουανζέμπε (47′ Μπέιλι), Μινγκς, Κας, ΜακΓκιν, Λουίζ, Τάργκετ, Μπουεντία (68′ Ράμσεϊ), Ινγκς (78′ Ελ Γκαζί), Γουότκινς.

Exit mobile version