ΑΓΓΛΙΑ

Μπράιτον – Άρσεναλ 0-0: Φρένο στο σερί

Από διαδοχικές νίκες προέρχονταν Μπράιτον και Άρσεναλ αλλά στο μεταξύ τους ματς γκολ δεν μπήκε

Μονομαχία από το Μπράιτον - Άρσεναλ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Φορμαρισμένες ήταν και οι δύο, αλλά τελικά στο ΜπράιτονΆρσεναλ είδαμε τους δύο μονομάχους να αλληλοεξουδετερώνονται, όπως αποτυπώνει και το τελικό 0-0.

Συνολικά καλύτερη και πιο απειλητική ήταν η Μπράιτον. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε και επιβεβαίωσε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Με τον Ντανκ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της και λίγο πιο μετά είχε άλλη μία με τον Τροσάρντ, ενώ από τις κόντρες των Λονδρέζων δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Μοναδική εξαίρεση ήταν το δοκάρι του Ομπαμεγιάνγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ είχε από μία κόντρα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Σμιθ Ρόου, ενώ η Μπράιτον είχε μία καλή στιγμή λίγο αργότερα με τον Ράμσντεϊλ να αντιδρά όπως έπρεπε μπροστά από τον Μοπέ. Έτσι γκολ δεν μπήκε έως το σφύριγμα της λήξης και τα σερί έλαβαν τέλος. Οι «γλάροι» μετρούσαν τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και οι «κανονιέρηδες» τέσσερις.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσες, Φέλτμαν, Ντάφι, Ντανκ, Μπερν, Κουκουρέγια, Μόντερ (78′ ΜακΆλιστερ), Γκρος (84′ Μαρτς), Τροσάρντ, Λαλάνα, Μοπέ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τίρνι, Παρτέι, Λοκονγκά, Όντεγκααρντ (63′ Πεπέ), Σμιθ Ρόου, Σάκα (90′ Μάιτλαντ-Νάιλς), Ομπαμεγιάντκ (72′ Λακαζέτ).

Tο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο (2/10)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 1-1 (43′ Μαρσιάλ – 65′ Τάουνσεντ)

Γουλβς-Νιούκαστλ 2-1 (20′ και 58′ Χι-Τσαν – 41′ Χέντρικ)

Λιντς-Γουότφορντ 1-0 (18′ Γιορέντε)

Μπέρνλι-Νόριτς 0-0

Τσέλσι-Σαουθάμπτον 3-1 (9′ Τσαλόμπα, 85′ Βέρνερ, 89′ Τσίλγουελ – 61′ πέν. Γουόρντ-Πράουζ)

Μπράιτον-Άρσεναλ 0-0

Κυριακή (3/10)

Γουέστ Χαμ-Μπρέντφορντ (16:00)

Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ (16:00

Τότεναμ-Άστον Βίλα (16:00)

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

 

Η βαθμολογία της Premier League

 

Exit mobile version