ΑΓΓΛΙΑ

Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ 3-3: Ματσάρα και… πεταμένοι βαθμοί

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μπρέντφορντ με το τελικό 3-3 να επιβεβαιώνει ότι έγινε τρομερό παιχνίδι

Ο Γουισά κάνει το Μπρέντφορντ - Λίβερπουλ 3-3 και πανηγυρίζει
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Όποιοι πίστευαν πως στο Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ θα δούμε έναν… περίπατο των «ρεντς», διαψεύστηκαν. Το τελικό 3-3 είναι ενδεικτικό του τι συνέβη. Οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι τέλους, είχαν και άλλες φάσεις για γκολ, αλλά και σημαντικά αμυντικά προβλήματα.

Έως τώρα ούτως ή άλλως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ξεκίνημά της η Μπρέντφορντ ενώ η Λίβερπουλ απογοήτευσε. Πέταξε δύο βαθμούς και ταυτόχρονα την ευκαιρία να πάει στο +3 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Πολύ σοβαρά αμυντικά προβλήματα παρουσίασε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ξεκίνησε κάκιστα, δέχτηκε φάσεις και στο 27′ έκανε το 1-0 ο Πίκοκ. Φαινόταν ότι το γκολ αργά ή γρήγορα θα έρθει. Τουλάχιστον οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και στο 31′ ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ζότα από σέντρα του Χέντερσον. Ο Πορτογάλος λίγο μετά άγγιξε και το 1-2.

Αυτό έγινε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Σαλάχ έκανε το 1-2 στο 54′ και αυτό ήταν το 100ο γκολ του στην Premier League ως παίκτης των «ρεντς». Χρειάστηκε, μάλιστα και το VAR για να μετρήσει, ενώ μετά ακολούθησε… χαμός. Ο Γιάνελτ σε φάση διαρκείας ισοφάρισε στο 63′ και τέσσερα λεπτά μετά με τρομερό σουτ ο Τζόουνς έκανε το 2-3. Κάπου εκεί φάνηκε πως το ματς γέρνει υπέρ των Μέρσεϊσαϊντερς. Σαλάχ και Μανέ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και τελικά το πλήρωσαν. Στο 82′ ο Γουίσα ευνοήθηκε από τις κόντρες, η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 3-3 παρά την πίεση που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά η Μπρέντφορντ. Δεν αγωνίστηκε ο Τσιμίκας, ενώ εντύπωση προκάλεσε γενικότερα το κοουτσάρισμα του Κλοπ. Έκανε μόλις μία αλλαγή, ενώ η ομάδα του φαινόταν να θέλει βοήθεια.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Πίνοκ (43′ Γιόργκενσεν), Τζάνσον, Άγερ, Χένρι, Γιάνελτ, Νόργκαρντ (78′ Γουισά), Ονιέκα (68′ Μπαπτιστ), Κάνιος, Τόνεϊ, Εμπουεμό.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τζόουνς (68′ Φιρμίνο), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα.

 

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο (25/9)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 0-1 (88′ Χάουζ)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (53′ Ζεσούς)

Γουότφορντ – Νιούκαστλ 1-1 (72′ Σαρ – 23′ Λόνγκσταφ)

Έβερτον – Νόριτς 2-0 (29′ Τάουνσεντ, 77′ Ντουκουρέ)

Λέστερ – Μπέρνλι 2-2 (37′ και 85′ Βάρντι – 12′ αυτ. Βάρντι, 40′ Κορνέ)

Λιντς – Γουέστ Χαμ 1-2 (19′ Ραφίνια – 67′ αυτ. Φίρπο, 90′ Αντόνιο)

Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ 3-3 (27′ Πίκοκ, 63′ Γιάνελτ, 82′ Γουισά – 31′ Ζότα, 54′ Σαλάχ, 67′ Τζόουνς)

Κυριακή (26/9)

Σαουθάμπτον – Γουλβς (16:00)

Άρσεναλ – Τότεναμ (18:30)

Δευτέρα (27/9)

Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον (22:00)

 

Η βαθμολογία της Premier League

Exit mobile version