ΑΓΓΛΙΑ

Χάνκοκ: «Να δεχτούν μείωση οι παίκτες της Premier League»

Τη δική του άποψη κατέθεσε ο Ματ Χάνκοκ σχετικά με το θέμα των περικοπών στους ποδοσφαιριστές. Ο υπουργός Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας τάχθηκε υπέρ των μειώσεων στην πρώτη κατηγορία. Στην Αγγλία ο κορονοϊός έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλα προβλήματα. Έως τώρα 2.921 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και 33.718 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Συγκεκριμένα...

Χάνκοκ: «Να δεχτούν μείωση οι παίκτες της Premier League»
LIVERPOOL, ENGLAND - AUGUST 09: Divock Origi of Liverpool crosses the ball leading to the own goal of Grant Hanley of Norwich City during the Premier League match between Liverpool FC and Norwich City at Anfield on August 09, 2019 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τη δική του άποψη κατέθεσε ο Ματ Χάνκοκ σχετικά με το θέμα των περικοπών στους ποδοσφαιριστές. Ο υπουργός Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας τάχθηκε υπέρ των μειώσεων στην πρώτη κατηγορία.

Στην Αγγλία ο κορονοϊός έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλα προβλήματα. Έως τώρα 2.921 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και 33.718 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Συγκεκριμένα ο Χάνκοκ δήλωσε: «Το πρώτο πράγμα που μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Premier League είναι μειώσουν τους μισθούς τους και ν’ αναλάβουν το ρόλο τους. Ο καθένας πρέπει ν’ αναλάβει το ρόλο του σε αυτήν την εθνική προσπάθεια και αυτό πηγαίνει και για τους παίκτες της Premier League».

Exit mobile version