ΑΓΓΛΙΑ

Ενδιαφέρεται για Οριγκί η Φούλαμ

Σύμφωνα με την «Sun» η Φούλαμ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Οριγκί από την Λίβερπουλ. Στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην Premier League η Φούλαμ, κοιτάζει πως θα κάνει πιο ισχυρό το ρόστερ της και έβαλε στα πλάνα της για τη θέση της...
Ενδιαφέρεται για Οριγκί η Φούλαμ

Σύμφωνα με την «Sun» η Φούλαμ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Οριγκί από την Λίβερπουλ.

Στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην Premier League η Φούλαμ, κοιτάζει πως θα κάνει πιο ισχυρό το ρόστερ της και έβαλε στα πλάνα της για τη θέση της επίθεσης τον Οριγκί της Λίβερπουλ.

Ο Βέλγος επιθετικός δε βρίσκεται στα πλάνα του Κλοπ και και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να ακολουθήσει στην πόρτα της εξόδου από το «Άνφιλντ» τους Σολάνκε και Κλάιν, οι οποίοι παραχωρήθηκαν στην Μπόρνμουθ.

«Η Μάντσεστερ θα κάνει δικό της τον Μανωλά»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενδιαφέρεται για Οριγκί η Φούλαμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.