Εθνική Αγγλίας: Η γενιά του Ρούνεϊ και ο Γκουραντιόλα

Η Εθνική Αγγλίας της γενιάς του Ρούνεϊ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Σίγουρα η Εθνική Αγγλίας έχει δει τεράστιους παίκτες, παγκοσμίου επιπέδου να φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο, ωστόσο έμειναν και αυτοί μακριά από επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, υπήρχε μία εποχή που τα «Λιοντάρια», είχαν αναμφίβολα ένα απίστευτο σύνολο, με ταλέντο, εμπειρία και πολλές δυνατότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ποκετίνο: «Χαρούμενος ο Έρικσεν που έμεινε»

Ας αναλογιστούμε λοιπόν, μερικούς από τους παίκτες που είχε η Εθνική Αγγλίας, την ίδια στιγμή στο χορτάρι, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τίποτα σπουδαίο.

Αρχίζουμε από την άμυνα και τους Ρίο Φέρντιναντ, Τζον Τέρι και Άσλεϊ Κόουλ, που ήταν κορυφαίοι στο είδος τους και στη θέση τους.

Λίγο πιο μπροστά συναντάμε τους Πολ Σκόουλς, Στίβεν Τζέραντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Ντέιβντ Μπέκαμ, που θεωρούνταν όλοι καλύτεροι στον πλανήτη στη θέση τους.

Ενώ δεν θα έπρεπε να ξεχάσουμε και την επιθετική της γραμμή που πετούσε «φωτιές», η οποία είχε τους Μάικλ Όουεν και Γουέιν Ρούνεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Χάντερσφιλντ: Τα δύο αδέρφια που προσπαθούν τη σώσουν

Ο τελευταίος μάλιστα, θέλησε να σχολιάσει το ρόστερ που είχε η Εθνική του ομάδα την εποχή της γενιάς του, τονίζοντας τις δυνατότητες που υπήρχαν.

«Κοιτάς την ομάδας μας πριν 10 χρόνια και σίγουρα μπορείς να πεις ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αν βρισκόταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο μας, σίγουρα θα είχαμε πάρει τα πάντα», ήταν τα λόγια του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram