ΑΓΓΛΙΑ

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανατροπή σε 8 λεπτά μετά από γκολ-σοκ! (vid)

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άμεσα κατάφερε να… συνέλθει η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά το γκολ-σοκ που δέχθηκε από τους γηπεδούχους στο 19′ λεπτό. Συγκεκριμένα η Έβερτον βρήκε δίχτυα μετά από ένα βολέ του Πίκφορντ (και ενδιάμεσα μία κεφαλιά του Κάλβερτ-Λιούιν) και ένα απλό σουτ του Μπερνάρντ στην άλλη άκρη της περιοχής! Η αντίδραση...

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανατροπή σε 8 λεπτά μετά από γκολ-σοκ! (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άμεσα κατάφερε να… συνέλθει η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά το γκολ-σοκ που δέχθηκε από τους γηπεδούχους στο 19′ λεπτό.

Συγκεκριμένα η Έβερτον βρήκε δίχτυα μετά από ένα βολέ του Πίκφορντ (και ενδιάμεσα μία κεφαλιά του Κάλβερτ-Λιούιν) και ένα απλό σουτ του Μπερνάρντ στην άλλη άκρη της περιοχής!

Η αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν άμεση όμως καθώς με δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες μέσα σε 8 μόλις λεπτά (25′ και 33′ από σέντρες των Σο και Ράσφορντ) έφεραν την ανατροπή για τους «κόκκινους διάβολους» πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Να αναφέρουμε οτι η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League, με τη Γιουνάιτεντ να έχει 7 βαθμούς σε 6 ματς (χωρίς το σημερινό) και να είναι 15η στη βαθμολία.

Από την πλευρά της η Έβερτον έχει 13 βαθμούς σε 7 αναμετρήσεις και είναι 5η.

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δείτε παρακάτω τις καλύτερες φάσεις από το πρώτο ημίχρονο

Exit mobile version