ΑΓΓΛΙΑ

Φεκίρ: Δεν αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ

Παρά τις φήμες, η Λίβερπουλ αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί εκ νέου για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό καθώς η Λιόν δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της παρότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του

Φεκίρ
Συντάκτης: Άγγελος Ρουχωτάς Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ναμπίλ Φεκίρ είχε φτάσει πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης της Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι. Τόσο που κυριολεκτικά φόρεσε τη φανέλα της. Εντούτοις πέρα από μια κλασική συνέντευξη… γνωριμίας που είχε παραχωρήσει φορώντας τα κόκκινα, η μεταγραφή του χάλασε τελικά την ύστατη στιγμή. Οι λόγοι ποτέ δεν ξεκαθαρίστηκαν. Εικάζεται πως ήταν για ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατό του.

Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως προέκυψε έντονη φημολογία πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι εκ νέου στο στόχαστρο των «κόκκινων». Βέβαια η Λίβερπουλ δεν προτίθεται να δώσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ που είχε συμφωνήσει πέρυσι με τη Λιόν.

Τις φήμες όμως αυτές ήρθε να διαψεύσει ο Independent, τονίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση Φεκίρ στο μέλλον. Το γεγονός πως μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του θα μπορούσε να ρίξει την τιμή του. Ωστόσο ανασταλτικός παράγοντας είναι πως δεν έκανε σεζόν ανάλογη με της περσινής.

Περισσότερο πλέον οι «γκον» προσπαθούν να τον παραχωρήσουν και να αποκομίσουν κέρδος ώστε να μην τον χάσουν ελεύθερο αν δεν καταφέρουν να τον ανανεώσουν. Ο πρόεδρος Ζαλ Μισέλ Ολάς έχει τονίσει πως υπάρχει συμφωνία με τον Φεκίρ ώστε να του επιτρέψει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μένει να φανεί αν στις 31 Ιουλίου που οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι, ο Φεκίρ θα φορά ακόμα τη φανέλα της Λιόν…

Exit mobile version