ΑΓΓΛΙΑ

Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει «μπαμ» με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Έτοιμη η Γιουνάιτεντ να μπει δυνατά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο

Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει «μπαμ» με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται φέτος στο μεταγραφικό κομμάτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ωστόσο δείχνει ότι αρχίζει να ανεβάζει στροφές.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην Αυστραλία, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προσπαθεί να… χτίσει μία ομάδα που θα είναι πολύ ανταγωνιστική και θα καταφέρει να παρουσιαστεί καλύτερη από την περσινή χρονιά.

Για να το κάνει αυτό, πρέπει φυσικά να γίνουν και συγκεκριμένες προσθήκες, που θα ανεβάσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξανά επίπεδο.

Έτσι η ομάδα της Αγγλίας, μετά τον νεαρό Μπισάκα, έχει στο στόχαστρο της εδώ και καιρό τον Σεργκεϊ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Ο παίκτης της Λάτσιο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να παίξει στην Premier League, σε έναν κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

Μάλιστα η διοίκηση εμφανίζεται διατεθειμένη, να προσφέρει κοντά στα 80 εκατομμύρια, κάτι που σίγουρα δεν αφήνει τους Ιταλούς αδιάφορους.

Φυσικά ο Σάβιτς, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο αντικαταστάτης του Πολ Πογκμπά, που δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα.

Ο Γάλλος φαίνεται να έχει στο μυαλό του, τόσο τη Γιουβέντους αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξετάζοντας τις επιλογές του.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι και εκείνος κοιτάζει το επόμενο βήμα, αφού στις τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει, τόνισε πως ψάχνει άλλες προσκλήσεις, σε διαφορετικά πρωταθλήματα.

 

Exit mobile version