ΑΓΓΛΙΑ

Γκιγκς: «Θα αναγεννηθεί στην Τότεναμ ο Μπέιλ»

Για την επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, μίλησε στις τελευταίες δηλώσεις του ο Ράιν Γκιγκς, τονίζοντας ότι θα αναγεννήσει την καριέρα του. Ο Ουαλός τόνισε ότι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί να εκτοξευτεί ξανά και να γίνει απίστευτα σημαντικός για την ομάδα του Λονδίνου, η οποία των ανέδειξε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: League Cup:...

Γκιγκς: «Θα αναγεννηθεί στην Τότεναμ ο Μπέιλ»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Για την επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, μίλησε στις τελευταίες δηλώσεις του ο Ράιν Γκιγκς, τονίζοντας ότι θα αναγεννήσει την καριέρα του.

Ο Ουαλός τόνισε ότι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί να εκτοξευτεί ξανά και να γίνει απίστευτα σημαντικός για την ομάδα του Λονδίνου, η οποία των ανέδειξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: League Cup: Εύκολα οι Γιουνάιτεντ και Έβερτον

«Θα παίζει πιο συχνά στην Τότεναμ απ’ ότι έπαιζε στην Ρεάλ. Νομίζω πως είναι μία καλή κίνηση για τον Γκάρεθ. Είναι ωραίο να τον έχει η Τότεναμ στο ρόστερ της αλλά και γενικότερα η Premier League.

Βρίσκεται σε ένα κλαμπ που έχει έναν καλό προπονητή. Νομίζω ότι επέστρεψε σπίτι ο Γκάρεθ. Ξαναλέω πως είμαι σίγουρος ότι θα παίζει περισσότερο. Θα εκτοξεύσει και πάλι την καριέρα του σύντομα», αναφέρει ο Γκιγκς.

Exit mobile version