ΑΓΓΛΙΑ

Η Τότεναμ ψάχνει έδρα!

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ δεν είναι έτοιμο! Και οι αναμετρήσεις της κόντρα σε Λίβερπουλ και Σουόνσι ήδη άλλαξαν έδρα. Θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ», ένα γήπεδο που χρησιμοποίησαν και πέρσι οι Σπερς. Μόνο που εδώ προκύπτει ένα πρόβλημα. Αν η παράδοση του νέου σταδίου εξακολουθήσει να καθυστερεί, τότε η Τότεναμ θα υποχρεωθεί να βρει και...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ δεν είναι έτοιμο! Και οι αναμετρήσεις της κόντρα σε Λίβερπουλ και Σουόνσι ήδη άλλαξαν έδρα. Θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ», ένα γήπεδο που χρησιμοποίησαν και πέρσι οι Σπερς.

Μόνο που εδώ προκύπτει ένα πρόβλημα. Αν η παράδοση του νέου σταδίου εξακολουθήσει να καθυστερεί, τότε η Τότεναμ θα υποχρεωθεί να βρει και τρίτη έδρα! Βλέπετε, στην ιστοσελίδα της ομάδας του Βόρειου Λονδίνου, η έδρα του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι (28 Οκτωβρίου) θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στο «Γουέμπλεϊ», πάντως, αποκλείεται να γίνει, αφού εκείνη την ημέρα θα διεξαχθεί αγώνα για το αμερικανικό NFL, ανάμεσα στους πρωταθλητές Φιλαντέλφια Ιγκλς και τους Τζάκσονβιλ Tζάγκουαρς.

H… παράξενη μέθοδος του Μπιέλσα φέρνει αποτέλεσμα

Γουίλιαν: «Αν συνέχιζε ο Κόντε δεν θα έμενα στην Τσέλσι»

Exit mobile version