ΑΓΓΛΙΑ

Ιμπραΐμοβιτς σε Κέιν: «Φύγε για να πάρεις τίτλους»

Η προτροπή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Άγγλο επιθετικό

Ιμπραΐμοβιτς
Ιμπραΐμοβιτς
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προέτρεψε τον Χάρι Κέιν να φύγει από την Τότεναμ και να πάει σε μια ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς, προκειμένου να πάρει πρωτάθλημα!

Ο Ζλάταν, σε δηλώσεις του από τις ΗΠΑ, τόνισε πως αν ο Άγγλος επιθετικός της ομάδας των «πετεινών» θέλει να σηκώσει κούπες, θα πρέπει να πάει σε άλλον σύλλογο, καθώς δύσκολα θα το κάνει με την νυν ομάδα του στο Βόρειο Λονδίνο.

«Είναι πολύ καλός επιθετικός και εξελίσσεται διαρκώς. Εάν όμως θέλει πραγματικά να κατακτήσει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, θα πρέπει να φύγει σύντομα από την Τότεναμ», είπε χαρακτηριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς.

Και συνέχισε τα λεγόμενά του: «Οι ποδοσφαιριστές μένουν στην ιστορία για τους τίτλους που παίρνουν και ο Κέιν το έχει ανάγκη αυτό. Εάν πάει σε κάποιο από τους μεγάλους συλλόγους, τότε πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες να τα καταφέρει και να γίνει σπουδαίος».

Στη μεγάλη καριέρα του Σουηδός επιθετικός έχει περάσει από αρκετές ομάδες. Έχει φορέσει τις φανέλες των Μάλμε (Σουηδία), Άγιαξ (Ολλανδία), Γιουβέντους (Ιταλία), Ίντερ (Ιταλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Μίλαν (Ιταλία), Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) και Λος Άντζελες Λέικερς (ΗΠΑ). Όπου με εξαίρεση την Μάλμε και τους Γκάλαξι έχει κερδίσει τουλάχιστον μία κούπα.

Exit mobile version