ΑΓΓΛΙΑ

Κύπελλο Αγγλίας: Με Τσιμίκα θετικό η Λίβερπουλ, αγχώθηκε η Τσέλσι

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πέρασαν Λίβερπουλ, Τσέλσι και Σαουθάμπτον.

Ο Μιναμίνο σκοράρει στο Κύπελλο Αγγλίας
Ο Μιναμίνο σκοράρει στο Κύπελλο Αγγλίας
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε αντίθεση με την Τρίτη (1/3), την Τετάρτη (2/3) δεν υπήρξε φαβορί που να την πάτησε στο Κύπελλο Αγγλίας. Φλέρταρε η Τσέλσι, αλλά βρήκε τρόπο να περάσει στα προημιτελικά, πιο άνετα το έκανε η Λίβερπουλ. Στο ισορροπημένο ματς του Σαουθάμπτον, οι γηπεδούχοι υπέταξαν με 3-1 τη Γουέστ Χαμ.

Στον ελληνικό εμφύλιο ο Κώστας Τσιμίκας βγήκε νικητής σε όλα. Και η ομάδα του τα κατάφερε και ο ίδιος είχε πολύ καλή εμφάνιση. Με δύο γκολ του Μιναμίνο, στα οποία είχε συμμετοχή ο Τσιμίκας, οι «ρεντς» πήραν την πρόκριση. Θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλα τέρματα. Είχαν ευκαιρίες και ένα πέναλτι-χέρι που δεν τους δόθηκε. Στο 76′ μείωσε με ωραίο σουτ ο Ρουπ, ενώ ο Ρόου λίγο μετά άγγιξε την ισοφάριση. Ωστόσο ο Άλισον πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση.

Νωρίτερα η Τσέλσι είχε περάσει με 3-2 από την έδρα της Λούτον. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δις με Μπούρκε και Κόρνικ, Σαούλ και Βέρνερ ισοφάρισαν και στο 78′ ο Λουκάκου έκανε την ανατροπή. Άξιο αναφοράς πως πλην του γκολ του ο Βέρνερ είχε και δύο ασίστ.

Τέλος, η Σαουθάμπτον στη νίκη της επί της Γουέστ Χαμ είχε σκόρερ τους Περόντ, Γουόρντ Πράοουζ και Μπρόγια. Ο Αντόνιο είχε ισοφαρίσει στο 60′ για τους Λονδρέζους.











Κύπελλο Αγγλίας: Αποτελέσματα και πρόγραμμα του 5ου Γύρου

Τρίτη (1/3)

Πίτερμπρο – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ 2-1

Τότεναμ – Μίντλεσμπρο 1-0

Τετάρτη (2/3)

Λούτον – Τσέλσι 2-3

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ 3-1

Λίβερπουλ – Νόριτς 2-1

Πέμπτη (3/3)

Έβερτον – Μπόρχαμ (22:15)

Δευτέρα (8/3)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ (21:30)

Exit mobile version