ΑΓΓΛΙΑ

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με 4άρα για Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, πρόκριση και για τη Γουλβς 1-0 την Κρίσταν Πάλας.

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με 4άρα για Λίβερπουλ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χωρίς εκπλήξεις οι δύο αναμετρήσεις για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε την Άστον Βίλα με 4-1, ενώ η Γουλβς επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας με γκολ του Τραορέ στο 35′.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 1-1 όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κρατούσε το καλό για το δεύτερο μισό.

Με συντριπτική κατοχή της μπάλας, η Λίβερπουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο και κέρδισε άνετα τους «χωριάτες» με το εμφατικό 4-1.

Στο 60′ Σαλάχ και Βαϊνάλντουμ συνδυάστηκαν ωραία στην περιοχή, με τον Ολλανδό να εκτελεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 62’ ο Μανέ χτύπησε ξανά και με κεφαλιά έγραψε εύκολα το 3-1.

Οι «πιτσιρικάδες» του Ντιλέινι λύγισαν κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε με τους μισούς βασικούς, με τον Σαλάχ να βρίσκει ακόμα ένα τέρμα κάνοντας στο 65’ το 4-1.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι η Άστον Βίλα κατέβηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την ομάδα U23. Τα κρούσματα κορωνοϊού δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να παίξουν με τη βασική τους ομάδα.

 

 

Exit mobile version