ΑΓΓΛΙΑ

Κορονοϊός: Τέλος οι χειραψίες στην Premier League (pic)

Χωρίς τις καθιερωμένες χειραψίες μεταξύ αντιπάλων ποδοσφαιριστών, αλλά και διαιτητών, θα διεξάγονται μέχρι νεωτέρας οι αγώνες της Premier League, λόγω Κορονοϊού. Δραστικά μέτρα παίρνουν και στην Μεγάλη Βρετανία για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί 115 κρούσματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σκέψη της κυβέρνησης να κλείσουν όλα τα σχολεία Σε αυτά, φυσικά δεν λείπει και...

Πρεμιερ Λιγκ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χωρίς τις καθιερωμένες χειραψίες μεταξύ αντιπάλων ποδοσφαιριστών, αλλά και διαιτητών, θα διεξάγονται μέχρι νεωτέρας οι αγώνες της Premier League, λόγω Κορονοϊού.

Δραστικά μέτρα παίρνουν και στην Μεγάλη Βρετανία για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί 115 κρούσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σκέψη της κυβέρνησης να κλείσουν όλα τα σχολεία

Σε αυτά, φυσικά δεν λείπει και το ποδόσφαιρο, με την Premier League να ανακοινώνει πως οι καθιερωμένες χειραψίες μεταξύ των παικτών, αλλά και διαιτητών, θα απαγορεύονται μέχρι νεωτέρας.

«Η fair-play χειραψία που γίνεται στην Premier League δεν θα γίνεται μεταξύ των παικτών και των διαιτητών από αυτό το Σαββατοκύριακο και μέχρι νεωτέρας έπειτα από ιατρική συμβουλή. Ο κορονοϊός αναπτύσσεται ταχύτατα μέσω σταγονιδίων από τη μύτη και το στόμα και μπορεί να μεταδοθεί με τα χέρια και μέσω της χειραψίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Exit mobile version