ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Έπαιζε τραυματίας με τη Σίτι ο Ρόμπερτσον

Με μία προπόνηση έπαιξε στο ματς κορυφής ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ως πακέτο η Λίβερπουλ ίσως διαθέτει τα καλύτερα πλάγια μπακ στον κόσμο. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο συμμετέχουν επιθετικά στο παιχνίδι και ταυτόχρονα είναι ίσως οι μόνοι που συνεργάζονται τόσο καλά.

Με την Άστον Βίλα από σέντρα του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ ο Άντι Ρόμπερτσον ήταν εκείνος που ισοφάρισε, ενώ στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι το γκολ του Μο Σαλάχ ξεκίνησε από τους δυο τους. Ο Άρνολντ έκανε την αλλαγή παιχνιδιού και ο Ρόμπερτσον την ασίστ.

Το κοντέρ, λοιπόν, στα τελευταία δύο ματς για τον Σκωτσέζο έγραψε γκολ και ασίστ. Και όλα αυτά όντας τραυματίας, όπως αποκάλυψε! Μιλώντας στη «Sportsman» ο αρχηγός της εθνικής Σκωτίας είπε ότι «για δύο εβδομάδες και κάτι δεν έχω προπονηθεί καθόλου με τη Λίβερπουλ. Έκανα προπόνηση μόνο την παραμονή των ματς. Μπορούσα να αγωνιστώ μόλις για 15 λεπτά κόντρα στη Γκενκ και έχασα το ματς με την Άρσεναλ για το League Cup. Αισθάνομαι μία ενόχληση που δε θα φύγει, εάν δεν ξεκουραστώ.

Ο αστράγαλός μου ήταν ήδη τραυματισμένος όταν ο Ρόντρι μου έκανε ένα τάκλιν προς το φινάλε του ματς την Κυριακή. Ήμουν ούτως ή άλλως αμφίβολος για τα ματς της Σκωτίας και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Δεν θέλω να πάρω άλλο ρίσκο και να υποτροποιάσει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είμαι αρχηγός και δε μου αρέσει να μην παίζω».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version