ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Υπογράφει ο Τιάγκο Αλκάνταρα – Φουλάρει για Κουλιμπαλί

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα βρίσκεται η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport» η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Τιάγκο Αλκάνταρα για την απόκτηση του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-0: Αδιαφορία και τιμωρία «Οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων...

Αλκάνταρα
Αλκάνταρα
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport» η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Τιάγκο Αλκάνταρα για την απόκτηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-0: Αδιαφορία και τιμωρία

«Οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων με την Μπάγερν Μονάχου» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτό με τη μεταγραφή να βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν πέσουν οι υπογραφές.

Μετά τον Αλκάνταρα, ο Κουλιμπαλί

Επόμενος στόχος για τους πρωταθλητές Αγγλίας είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί. Οι «κόκκινοι» θέλουν να θωρακίσουν τα μετόπισθεν και να αποκτήσουν τον 29χρονο Σενεγαλέζο της Νάπολι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Νάπολι είναι διατεθειμένη να συζητήσει για την παραχώρηση του παίκτη μόνο αν έρθει στα γραφεία της πρόταση των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Η μόνη διατεθειμένη για να καταβάλει αυτό το ποσό είναι η Λίβερπουλ και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να κάνει κάποια κίνηση, ώστε να τον ντύσει στα κόκκινα.

Exit mobile version