ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Πουλάει Μινιολέ και ψάχνει τερματοφύλακα

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Μπριζ βρίσκεται ο Βέλγος

Λίβερπουλ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Θέμα είχε προκύψει εδώ και καιρό με τον Σιμόν Μινιολέ. Ο Βέλγος ήθελε να παίζει και στη Λίβερπουλ αυτό δεν μπορούσε να γίνει λόγω Άλισον.

Έτσι ψάχτηκε για να φύγει από τη Λίβερπουλ και το κατάφερε! Όπως έγινε γνωστό ο Μινιολέ επιστρέφει στην πατρίδα του και θα φορέσει τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ.

Μάλιστα η Λίβερπουλ θα βάλει στο ταμείο της από τη συγκεκριμένη κίνηση του τερματοφύλακα, 7 εκατομμύρια λίρες. Ένα καθόλου άσχημο ποσό για τους Άγγλους. Να σημειωθεί πως ο Μινιολέ έφυγε από το Λούτον με πτήση τσάρτερ μετά το Σούπερ Καπ Αγγλίας. Έτσι ώστε να ταξιδέψει για το Βέλγιο και να υπογράψει στην Κλαμπ Μπριζ, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ανακοινωθεί επίσημα η πώλησή του.

Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, μπαίνει πλέον σε αναζήτηση δεύτερου γκολκίπερ. Τερματοφύλακα που θα βρίσκεται πίσω από τον Άλισον, αφού αυτό δεν αλλάζει. Άλλωστε για αυτό έφυγε και ο Σιμόν Μινιολέ από την ομάδα.

Δεν είναι όμως και τόσο εύκολο αυτό, γιατί τους Άγγλους πιέζει πλέον ο χρόνος. Οι μεταγραφές στο Νησί σταματούν την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος. Η Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει την προσεχή Παρασκευή, κάτι που σημαίνει πως μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει να έχει κλείσει το θέμα.

Exit mobile version