ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Τα δεδομένα για τον Ρόμπερτσον

Τι αναφέρουν οι Άγγλοι πως ισχύει στο θέμα του συμβολαίου του

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της Λίβερπουλ. Σε μία θέση που για χρόνια είχε πρόβλημα, η έλευση του Άντι Ρόμπερτσον σταμάτησε κάθε συζήτηση.

Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ και μπροστά το παιχνίδι των «ρεντς» εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από εκείνον. Οι μισές φάσεις βγαίνουν από αριστερά και ουκ ολίγα γκολ προέρχονται από δικά του γυρίσματα. Κάτι τέτοιο είδαμε και στο ματς με τη Φούλαμ στο 2-0 του Σρντάν Σακίρι.

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται πως η Λίβερπουλ θα δώσει στον Σκωτσέζο αριστερό μπακ νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Ωστόσο, δημοσίευμα της «Liverpool Echo» αναφέρει πως τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Δεν έχουν γίνει συζητήσεις για νέο συμβόλαιο γιατί το υπάρχον εκπνέει σε 3,5 χρόνια. Επομένως, στο Μέρσεϊσαϊντ θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσουν αυτή τη στιγμή σε τέτοια κίνηση.

Συν τοις άλλοις, το συμβόλαιό του είναι κλιμακωτό και οι απολαβές του ανεβαίνουν αισθητά ανά σεζόν. Συνεπώς και οικονομικά δεν είναι ριγμένος. Γι’ αυτό και δεν είναι πρόθεσή τους άμεσα να κάνουν συζήτηση περί επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, παρόλο που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την προσφορά του.

Πούλισιτς: «Όνειρό μου η Premier League»

Exit mobile version