ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κιγκλιδώματα στο «Ολντ Τράφορντ» για την αποφυγή νέας εισβολής!

Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι! Αυτή η ελληνική παροιμία ταιριάζει «γάντι» για τα όσα βιώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρόσφατη μπούκα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, έφερε μεγάλη οικονομική ζημιά στην ομάδα και έτσι η οικογένεια Γκλέιζερ αποφάσισε να πάρει μέτρα. Ο «αναβρασμός» και η ένταση παραμένει στις τάξεις...

Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι! Αυτή η ελληνική παροιμία ταιριάζει «γάντι» για τα όσα βιώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι! Αυτή η ελληνική παροιμία ταιριάζει «γάντι» για τα όσα βιώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πρόσφατη μπούκα των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, έφερε μεγάλη οικονομική ζημιά στην ομάδα και έτσι η οικογένεια Γκλέιζερ αποφάσισε να πάρει μέτρα.

Ο «αναβρασμός» και η ένταση παραμένει στις τάξεις των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» παρότι η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα τερματίσει 2h στην Premier League και παρότι έχει προκριθεί στον τελικό του Europa League (θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ).

Έτσι μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να πραγματοποιηθούν περαιτέρω διαμαρτυρίες κατά της οικογένειας Γκλέιζερ.

Αποτέλεσμα ήταν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησαν στην τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων έξω από το «θέατρο των ονείρων», προκειμένου να αποφευχθεί νέα εισβολή!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η συγκεκριμένη κίνηση ενόχλησε ακόμη περισσότερο τους οπαδούς της ομάδας που ενδέχεται να αντιδράσουν ακόμη πιο ακραία την επόμενη φορά.

Exit mobile version