ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Προς σέντρα με καθυστέρηση

Σύσκεψη διεξάγεται για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να διεξαχθεί το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά θα έχουμε σέντρα, αλλά με μεγάλη καθυστέρηση. Ακούγεται ως πιθανή ώρα το 20:30. Η αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει τον κόσμο μακριά από το «Ολντ Τράφορντ». Δεν φτάνει, όμως, αυτό. Θα πρέπει να απολυμανθούν και διάφοροι χώροι...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Σέντρα με καθυστέρηση
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σύσκεψη διεξάγεται για να διαπιστωθεί εάν μπορεί να διεξαχθεί το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά θα έχουμε σέντρα, αλλά με μεγάλη καθυστέρηση. Ακούγεται ως πιθανή ώρα το 20:30.

Η αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει τον κόσμο μακριά από το «Ολντ Τράφορντ». Δεν φτάνει, όμως, αυτό. Θα πρέπει να απολυμανθούν και διάφοροι χώροι στο γήπεδο λόγω της πανδημίας. Ταυτόχρονα υπάρχουν διάφορες αμφιβολίες για το κατά πόσο οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θέλουν να γίνει το ματς με ό,τι έχει συμβεί.

Οι αποστολές των δύο ομάδων είναι για ώρες κλειδωμένες στα ξενοδοχεία τους. Δεν είναι εύκολο να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν αυτό που μπορούν. Και εάν για τους γηπεδούχους αυτό το ντέρμπι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πέρα από το γόητρο, για τους φιλοξενούμενους τα πράγματα είναι διαφορετικά. Καίγονται για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στην τετράδα και να παίξουν στο Champions League της νέας σεζόν.

Έως τώρα η Premier League επισήμως δεν έχει ανακοινώσει νέα ώρα έναρξης του αγώνα. «Θα ενημερώσουμε στη συνέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή. Έξω από το «Ολντ Τράφορντ» υπήρξαν συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία, ενώ αρκετοί εξακολουθούν να βρίσκονται και έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας. Όσο για τον Μάικ Όλιβερ; Ο άρχων της αναμέτρησης βρίσκεται κανονικά στο «Ολντ Τράφορντ». Εκεί είναι και άνθρωποι των δύο ομάδων.

 

Exit mobile version