ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Πολύ εύκολα (vid)

Εντυπωσιακοί για ένα ημίχρονο οι «πολίτες», κατέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ποιο ντέρμπι; Τρίτη (7/1) νίκη στη σειρά πήρε στο «Ολντ Τράφορντ» η Σίτι, η οποία έκανε επίδειξη δύναμης για ένα ημίχρονο.

Οι «πολίτες» πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας βάλει τρία γκολ και θα μπορούσαν να έχουν άλλα τόσα. Ο Μπερνάρντο Σίλβα με τρομερό σουτ στο 17′ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 33′ ο Μαχρέζ πέρασε και τον Ντε Χέα κάνοντας το 0-2. Πέντε λεπτά μετά ο Ντε Μπρόινε δεν νίκησε τον Ισπανό τερματοφύλακα, η μπάλα όμως χτύπησε στον Περέιρα και κατέληξε στα δίχτυα. Στέρλινγκ και Μπερνάρντο Σίλβα είχαν μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να σκοράρουν.

Το δεύτερο ημίχρονο, πάντως, ήταν διαφορετικό. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε λόγο να συνεχίσει με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Έριξε ταχύτητα και έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να ισορροπήσει. Στο 70′ από πάσα του Γκρίνγουντ ο Ράσφορντ μείωσε, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να κάνουν κάτι παραπάνω.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Τζόουνς, Λίντελοφ, Γουίλιαμς, Φρεντ, Περέιρα, Λίνγκαρντ (46′ Μάτιτς), Γκρίνγουντ (81′ Μαρσιάλ), Τζέιμς (64′ Γκόμεζ), Ράσφορντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μπράβο, Γουόκερ, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Μεντί, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Μαχρέζ (86′ Φόντεν), Ντε Μπρόινε (80′ Ζέσους), Μπερνάρντο Σίλβα.

Το πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών:

Τρίτη (7/1)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (70′ Ράσφορντ – 17′ Μπερνάρντο Σίλβα, 33′ Μαχρέζ, 38′ αυτ. Περέιρα)

Τετάρτη (8/1)

Λέστερ – Άστον Βίλα (22:00)

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version