ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάνει το μεγάλο ντέρμπι με τη Σίτι για λόγους τακτικής!

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραταχθεί στο ντέρμπι του Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο ντέρμπι με την Σίτι, έχοντας μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο.
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο ντέρμπι με την Σίτι, έχοντας μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το απόγευμα της Κυριακής (6/3) το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο για το ντέρμπι ΣίτιΓιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πηγαίνουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι με μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Manchester Evening News, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε εκτός αποστολής της αναμέτρησης του «Etihad», καθώς ο Ραλφ Ράνγκνικ τον άφησε εκτός αποστολής για τακτικούς λόγους.

Φυσικά, οι… κακές γλώσσες λένε πως οι σχέσεις του με τον Γερμανό τεχνικό δεν είναι και οι καλύτερες.

Ο ίδιος συγκέντρωσε την ομάδα του στο ξενοδοχείο, ωστόσο, εκεί πέρα από τον Κριστιάνο δεν βρέθηκαν ούτε οι Έντινσον Καβάνι, Ραφαέλ Βαράν και Λουκ Σο, που επίσης έμειναν εκτός αποστολής.

Φυσικά, η Γιουνάιτεντ λογίζεται ως το μεγάλο αουτσάιντερ, έχοντας ωστόσο την πρόσφατη παράδοση στην έδρα του αντιπάλου της υπέρ της με πέντε νίκες στις τελευταίες επτά συναντήσεις.

Exit mobile version