ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι: Πλήγμα με Φερναντίνιο και Λαπόρτ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε πως χάνει και τους δύο για περίπου έναν μήνα

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολύ μεγάλο πρόβλημα για τη Μάντσεστερ Σίτι στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες της τίθενται εκτός για περίπου έναν μήνα.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση των Φερναντίνιο και Εμερίκ Λαπόρτ. Αμφότεροι χτύπησαν στον τελικό του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι και αντικαταστάθηκαν.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είπε ότι «θα λείψουν για κάποιες εβδομάδες, αλλά ίσως επιστρέψουν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι Γκαμπριέλ (Ζεζούς) και Τζον (Στόουνς) αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα.

Είμαι σίγουρος πως ο Φερναντίνιο δεν μπορεί να παίξει με τη Σάλκε, αφού είναι τιμωρημένος. Επομένως, θα ξεκουραστεί και θα δούμε μετά τη διακοπή».

Στις 16 Μαρτίου δίνει το τελευταίο της ματς μέχρι τη διακοπή η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Σουόνσι για το Κύπελλο. Θα έχουν προηγηθεί αυτά με Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ, Γουότφορντ και Σάλκε για το Champions League. Όσο για το πρώτο ματς μετά τις εθνικές ομάδες, είναι αυτό με τη Φούλαμ στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λαπόρτ μέχρι τώρα είναι ο μόνος αμυντικός των «πολιτών» που δεν έβγαινε με τίποτα. Οι υπόλοιποι δίπλα του εναλλάσσονται, αλλά εκείνος είχε σταθερά φανέλα βασικού. Όσο για τον Φερναντίνιο είναι γνωστό ότι αντικαταστάτης του δεν υπάρχει. Ουσιαστικά πρόκειται για το μόνο αμυντικό χαφ στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι. Την προηγούμενη φορά που έλειψε μέσα στη σεζόν, ήρθαν οι διαδοχικές ήττες από Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ.

Exit mobile version