ΑΓΓΛΙΑ

Νιουκάστλ: Θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον Αζάρ!

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα είναι η Νιουκάστλ, που στοχεύει πάρα πολύ ψηλά!

Νιουκάστλ: Θέλει να κάνει το «μπαμ» με το Αζάρ!
Νιουκάστλ: Θέλει να κάνει το «μπαμ» με το Αζάρ!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Να ταράξει τα νερά του αγγλικού ποδοσφαίρου θέλει η Νιουκάστλ, με τους παίκτες που στοχεύει να φέρει στην Premier League προκειμένου να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα οι «Καρακάξες» μετά την αγορά τους από έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη, «χτυπάει» σε όλα τα επίπεδα, ψάχνοντας τους κατάλληλους παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Όπως αναφέρει η «express», η μεσοεπιθετική γραμμή είναι ένα από τα κομμάτια που οι υπεύθυνοι της ομάδας, θέλουν να ρίξουν τα πολλά χρήματα και να πάρουν πολύ γνωστά ονόματα.

Δύο είναι μέχρι στιγμής αυτά που παίζουν… δυνατά, με το ένα να είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, που αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την Μπαρτσελόνα και το άλλο να είναι ο Εντέν Αζάρ.

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, δεν κατάφερε να δείξει το τεράστιο ταλέντο του και στη Ρεάλ Μαδρίτης και ψάχνει και εκείνος να βρει λύσεις για να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν.

Μία από αυτές είναι και επιστροφή του στην Premier League, το πρωτάθλημα που ξεχώρισε και κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Μένει να δούμε τελικά ποιον θα καταφέρει να υπογράψει η Νιουκάστλ, που μπαίνει δυναμικά και με φόρα στο μεταγραφικό παζάρι.

Exit mobile version